Kickbike

VÄLKOMMEN TILL KICKBIKE
Välkommen till Kickbike
"Som cyklist, löpare och 20 år som racerförare har jag funnit min nya träningsform, Kickbike. Inom motorsporten lärde jag mig att detaljkvalité och precision är utöver hård träning grundstenar för att vinna. Därför är det extra roligt tala för en produkt som lever upp till mina hårt ställda krav. Med Kickbike kombinerar jag dessutom farten, spänningen med en för kroppen effektiv men mindre påfrestande träning".

Kickbike har designats och utvecklats av den finska elitidrottaren Hannu Vierikko för hans personliga träning. Intresset visade sig stort när han tränade och nu har Kickbike spridits världen över. Vi har nu funnits i Sverige i över tio år. Vår främsta målgrupp är dragsporten. I dragsportstävlingar ställs höga krav på en stark och pålitlig produkt. Sedan 2009 kör eliten inom dragsporten givetvis på en Kickbike Cross Max. Inte bara i Sverige utan världen över.

2011 stälde vi för första gången "Kickbike Team Sweden" upp med ett nationel lag i en Kickbiketävling. På klassisk cykelmark i Danmark, Ballerups Velodrombana! Detta var startskottet till ännu en utveckling av sporten Footbike där Kickbike dominerar.

Kickbike ger en ny dimension av fysisk träning för såväl motionärer som elit. Här kombineras cykelns fart och spänning med löpningens allsidiga träning och skidåkarnas frånskjut. Ett perfekt allsidigt träningsredskap då den dessutom är mer skonsam mot kroppen än exempelvis löpning. Du kan nå höga farter men Kickbike är utrustad med en kraftig ram och mycket effektiva bromsar på både fram och bakhjul.

Oavsett modell kan vi garantera en rolig och givande sparkning.

/Carl Rosenblad
Kickbike

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt