Soltatuering

Om Soltatueringarna

Vill du testa på att ha en tillfällig tatuering, som sitter kvar så länge du själv vill? Vill du kunna byta motiv om du ångrar dig? Utan att påverka huden med något medel eller en "gnuggis" som kan börja irritera? Då ska du prova våra soltatueringar! Det enda som behövs är en mall från oss och sen låter du solen göra jobbet!
Vill du ha en snabbt resultat? Prova då brun utan sol produkter! Ångrade du dig med motivet? Inget problem, det försvinner snabbt när du solar eller smörjer dig med brun utan sol nästa gång!

Om soltatueringarna

Soltatueringsmallarna är tillverkade i Sverige av ett material som från början är framtaget för hudvård inom sjukvården, ett hudvänligt material som inte skadar eller påverkar huden mer än ett vanligt plåster gör. Men precis som med användning av ett vanligt plåster under en längre tid så kan huden bli lite instängd. Ska du använda soltatueringsmallen under en längre tid, tex under en solsemester, kan det vara bra att ta av mallen och låta huden lufta lite innan du sätter på en ny mall, tex under natten. Var bara noga med att sätta mallarna på exakt samma ställe för att få till skarpa och fina kanter på din soltatuering.

Soltatueringsmallarna passar för tex sol & bad, solarium eller vid användning av brun utan sol produkter som spray-tan eller wipes.

Gör såhär

Börja med att lyfta upp soltatueringsmallen med hjälp av appliceringstapen och placera den på huden. Om mallen innehåller delar som ej följer med kan det hjälpa att trycka till med tapen på just dessa delar innan du försöker lyfta upp den igen.

Innan du försiktigt lyfter bort appliceringstapen från huden igen så tryck till så att alla delarna fastnar ordentligt. Skaffa dig nu en fräsch solbränna av valfri sort och ta sedan bort mallen, nu är du redo att imponera på din omgivning med din nya och heta soltatuering!

Viktigt!

Använd ingen typ av hudcreme eller olja på hudpartiet där du vill ha din soltatuering, då försvinner fästförmågan hos mallen.

Om du solar ute eller i solarium kan det ta lite längre tid att få till en fin nyans på solbrännan, var då noga med att sätta mallarna på exakt samma ställe för att få till skarpa och fina kanter. Om du badar så var försiktig när du torkar området där mallen sitter så inte kanterna släpper, byt iså fall till en ny mall om de inte går att pressa fast igen.
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt