Mach 4 dogs

MACH 4 Dogs AB

Med många år som elit-tävlingsförare och hundägare ställer jag höga krav på produkter som förenar mina önskemål: Funktion – Kvalité – Design – Form. När man tränar och tävlar eller bara ska gå på promenad ska mina produkter ha bra funktion och kvalité med touch.

Sådana produkter hittar man hos oss på MACH.
Sedan starten, våren 2007 växer vi stadigt och framtiden ser mycket lovande ut. Våra kunder är privatpersoner, kennlar, Polis, Räddning, Vård m.fl. Tack vare internet, goda kontakter och rekommendationer levererar vi idag våra egenutvecklade produkter såsom tjänstetecken, spårselar, koppel, halsband till kunder i alla nordiska länder och vi ser en ökning i Europa. Alla är hundägare med stora krav på funktion och kvalité. Vi utökar även vårt sortiment av artiklar från andra leverantörer för att kunna tillgodose våra kunders behov.

Vår egen design och utveckling av "Anpassade produkter med funktion, för hundar och förare, till tävling, träning, arbete och fritid med personlig prägel".
Tack vare våra kunders önskemål och genomtänkta behov har vi kunnat utveckla produkter som passat våra kunder, det är fantastiskt stimulerande och engagerande att få arbeta med det som är min hobby.

Innan vi presenterar våra produkter testas och provas de för att vara säkra på att produkten motsvarar våra högt ställda kvalitetskrav. Till vår hjälp har vi bl.a. myndigheter med mycket höga krav på passform, ergonomi och tålighet. Produkterna ska överträffa våra och dina förväntningar!

MACH 4 Dogs AB erbjuder aktiva och proffesionella hundförare: Designade Produkter med mottot:

"Tävlings-/och träningsutrustning med personlig prägel."

Välkommen till MACH!


______________________________

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt