Trikem

HÄST

En mjuk, smidig och väl musklad häst som är bekväm i arbetet kräver komplett näringstillskott för optimal prestation.
Modern hästhållning har ändrat hästens naturliga förutsättningar, där nya rutiner för utevistelse, foder, miljöpåverkan, intensiv träning, åretrunt tävlingar mm, ställer helt andra krav på utökad näringstillförsel och förebyggande vård.
Trikem arbetar utifrån internationell forskning och med flera svenska hästexperter för att kompensera brister utifrån hästens behov.

Hund

Hunden är idag inte bara en trogen livskamrat. För många är hundägandet en livsstil med större fysisk aktivitet, en hobby eller en del av arbetet.
Sund ökad aktivitet har förlängt hundens livslängd och då även behovet av att förebygga och för den äldre hunden kompensera minskad produktion av kroppsegna ämnen.
Trikems hundsortiment har fokus på muskel- och ledtillskott för bevarad rörlighet under hundens hela liv. Du hittar också många riktigt bra och praktiska vårdprodukter.

Human

Människan blir allt äldre med ett rikt aktivt liv. Vår sundare livsföring är självklart bra men ökad fysisk aktivitet kräver mer än energitillskott.
Redan från 40-års ålder minskar kroppens egna produktion av ämnen som behövs för att hålla igång alla livsfunktioner. Brist kan skapa minskad motståndskraft eller mer förslitning.
Trikems humansortiment utvecklas för att möta vårt ökande behov av näringsämnen och vård- produkter som ger oss förutsättningar för ett långt och aktivt liv.
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt